Ajankohtaista

2014 Oulun Taiteiden Yötä kootaan! Seuraava tapaaminen

02.06. 14 klo: 19:01:55
Oulun Taiteiden Yö järjestetään taas torstaina 21.8., ja ohjelmistoa kerätään nyt. Seuraava avoin suunnittelutapaaminen pidetään maanantaina 9.6.2014 kello 17 Kulttuuritalo Valveen kahvilassa - kaikki tervetulleita!

Oulun Taiteiden Yöhön voi ilmoittaa ohjelmistoa koko kesän ajan. Esiintymään ja tuotantoaan esittelemään kutsutaan niin taiteen ammattilaiset kuin harrastajatkin, kaikki yksittäisistä tekijöistä yhdistysten ja yritysten kautta kuntien kulttuuritoimijoihin. Ohjeet tapahtuman ilmoittamiseen osaksi Taiteiden Yötä löytyvät alasivulta "OSALLISTU".

Kevään ja kesän ajan pidetään kaikille avoimia suunnittelutapaamisia Kulttuuritalo Valveen kahvilassa (Hallituskatu 7, Oulu). Seuraava tapaaminen on maanantaina 9.6. kello 17 alkaen.

Oulun Taiteiden Yö tapahtuu tänä vuonna torstaina 21.8. keskustassa ja sen ympäristössä. Ohjelmisto on pääsääntöisesti maksutonta ja kaikille avointa. Tapahtumat ja taiteilijat jalkautuvat Taiteiden Yössä Oulun kaduille ja puistoihin ihmisten kohdattaviksi.

Yön ohjelmisto julkaistaan Forum24-lehden välissä Oulun Juhlaviikkojen ilmoitusliitteessä tiistaina 19.8. Painettuun ohjelmaan ehtivät 31.7. mennessä ilmoitetut tapahtumat; tämän jälkeen ilmoitetuista esityksistä tiedotetaan Oulun Taiteiden Yön verkkosivulla sekä mediatiedottein.

Teitpä tilkkutöitä tai tulitaidetta, toivotamme taitosi tervetulleeksi Taiteiden Yöhön!

Yössä nähhään!

Lisätiedot ja kyselyt:
Paavo J. Heinonen
Taiteellinen johtaja, Oulun taiteiden yö ry
paavojii (at) gmail . com
044 250 1605