Ajankohtaista

Muutoksia ja lisäyksiä Oulun Taiteiden Yön ohjelmistoon

22.08. 12 klo: 13:11:07
Oulun Taiteiden Yön Forum24:n välissä 21.8. julkaistuun käsiohjelmassa on joitakin virheitä. Lisäksi ohjelmistoon on tullut ohjelmiston painamisen jälkeen muutamia tarkennuksia ja lisäyksiä.

 

Kaikki Oulun Taiteiden Yön tapahtumat Teatteriravintola Toisessa Kerroksessa sekä Ravintola Rauhalassa ja Nauravan Kulkurin patiolla ovat K18, vaikka käsiohjelmassa ei tätä ole mainittu. Nauravan Kulkurin kansanlaulukaraokeen ovat tosin myös alaikäiset tervetulleita vanhempien seurassa.

Ylioppilasteatterin lukuteatteri kello 20 Toisessa Kerroksessa on kestoltaan noin 15 minuuttia, ei 40. Lukuteatterin jälkeen ravintolassa esiintyy vielä taikuri Joni Pakanen kello 20.20.

Nauravan Kulkurin pation ohjelmanumero ??Eppu Epänormaali?? on peruuntunut. Sen tilalla esiintyy kello 21.00 akustishenkinen yhtye Satunnainen Matkaaja.

??Huuto ? työn alla?? esitetään kello 16.30 Snellmanin puistossa. Esitys on ilmainen ? käsiohjelmaan on livahtanut väärä hintatieto.

Oulu Sinfonian kamarimuusikot esiintyvät tasatunnein kello 13, 14, 15 ja 16, noin puoli tuntia kerrallaan. Esitykset ovat kaupungintalon ja torin liepeillä, sateen sattuessa suojaudutaan ainakin Robert?s Coffee -kahvilaan ja pääkirjastolle.


Ohjelmaan on lisätty myös ??Taidetta kuplilla!?? kello 13?15 Ainolan puiston Piparkakkutalon lähiympäristössä. Tilaisuudessa kaikki halukkaat pääsevät tekemään tarroja sekä maalailemaan kiviä ja simpukoita saippuakuplien seassa.

Café Bisketissä esiintyy Satunnainen Matkaaja kello 18 ja 19. Rennon asenteen ja raikkaiden lauluharmonioiden takana on Kaijonharjussa vuonna 2010 perustettu kolmihenkinen yhtye.

Kulttuuribingon ohjelmistoon on myös tullut lisäyksiä. Kello 12?18 avoinna olevan Alleviivattu-installaation (taiteilija paikalla kello 16?18) lisäksi yleisö voi osallistua kollektiiviseen novelliin tai värkkäillä oman pinssin. Kello 22 esitetään myös Jaakon (Hand Eye Machine) sekä Heikin (Cold Decade) kokeellinen äänimaisemaimprovisaatio.

Ilmoitettujen tapahtumien ohella Oulun Taiteiden Yö toivottaa tervetulleeksi kaikenlaiset spontaanit ja ennakkoon paljastamattomat esitykset, interventiot ja eleet. Joten jos kohtaat yössä jotain, jota et löydä ohjelmistosta, älä häkelly ? nauti!