Ajankohtaista

Oulun Taiteiden yö kutsuu taas tekijöitä - deadline 30.6.

14.05. 10 klo: 15:23:53

Oulun taiteiden yö torstaina 26.8.2010
Infotilaisuus Kirkkotorin koulutuskeskuksessa (Asemakatu 5, Oulu) torstaina 27.5. kello 17.30 alkaen

Oulun taiteiden yö ry järjestää jälleen Oulun taiteiden yö -tapahtuman torstaina 26.8.2010. Viime vuonna taiteiden yön yli sadassa tapahtumassa vieraili arviolta 15 000 kävijää.

Taiteiden yö toivottaa tervetulleeksi ohjelmistoonsa kaikenlaiset kulttuuriset esitykset ja ilmiöt teeseremoniasta videotaiteeseen ja ooppera-aarioista tikanheittoon. Taiteiden yön tapahtumat voivat luonteeltaan sopia kaikille ikäryhmille tai niillä voi olla erityisyleisöjä, kuten lapset tai ikäihmiset.

Ilmottaudu tapahtumajärjestäjäksi palauttamalla ilmottautumislomake >>

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita Kirkkotorin koulutuskeskuksessa (karttalinkki) torstaina 27.5. kello 17.30 alkaen järjestettävään infotilaisuuteen!


Oulun taiteiden yö esittelee laajasti Oulun ja Oulun seudun kulttuuritoimintaa ja taiteilijoita. Oulun taiteiden yö ry on vapaiden kulttuuritoimijoiden yhteistyöverkosto, joka koordinoi tapahtuman sekä vastaa sen tiedotuksesta ja markkinoinnista. Yksittäisten tapahtumien järjestäjät vastaavat itse mahdollisista tuotantokustannuksista.

Oman tapahtuman ilmoittamisesta Oulun taiteiden yön ohjelmistoon veloitamme tänä vuonna 50 euron ilmoittautumismaksun. Ilmoittautumismaksuilla katetaan tapahtuman markkinoinnista ja koordinoinnista syntyviä kuluja. Oulun taiteiden yö ry:n varsinaisten jäsenten sekä yhteisökannatusjäsenten ei tarvitse maksaa ilmoittautumismaksua.

Ilmoittautumislomake löytyy täältä >>

Ohjeet jäseneksi liittymiseen ovat täällä >>

Ohjelmisto julkistetaan heinäkuun lopulla verkkosivuilla sekä Lammassaareen jälleen elokuussa kohoavan Juhlateltan ohjelmalehtisessä, joka jaetaan jokaiseen oululaiseen kotiin. Juhlateltta on vuoden 2008 ensimmäisen kohoamisensa tavoin taas yksi Oulun taiteiden yön keskipisteistä.

Yössä nähhään!

Paavo