Ajankohtaista

Taiteiden ilta "Tippuvat räystäät" Rauhalassa lauantaina 10.4.

09.04. 10 klo: 12:54:15
Kevät vastaan kulturellisti


Kevät on saapunut kaupunkiin, ja Oulun taiteiden yö ry ottaa sen vastaan monitaiteellisessa iltamassa Ravintola Rauhalassa lauantaina 10.4. kello 19 alkaen. Tippuvia räystäitä ihastellaan teatterin, lyhytelokuvan ja monipuolisen musiikin merkeissä.

Liput taas vain 5 euroa. Tarkempi ohjelma ja lisätietoja "Lue lisää" -klikin takana.


Rokaten rapaa roiskivat kovaa nousua tekevä Siistit Jätkät, yhteiskunnallisesta ja beat-runoudesta ammentava Päiväunikaverit sekä kokemuksen karhealla kurkkuäänellä tuttuja virsiä versioiva August Storm. Tarjolla on todellinen sukupolvien kohtaaminen, jonka huipentaa illan yllätysesiintyjä (jota kannattaa tulla kuulemaan ainakin, jos pitää oululaisen Radiopuhelimet-yhtyeen musiikista).

Nuorta karismaa tarjoilee myös improvisaatioteatteriryhmä Uniikki Unikorni. Innovatiivinen ja inspiroiva kokoonpano on kiehtonut yleisöjä ilmasta temmotuilla lauluillaan ja runoillaan muun muassa Oulun Ylioppilasteatterin klubi-illoissa.

Pyrskähteleviä naurunherähdyksiä sekä akuutin myötähäpeän tunteita saattavat herättää myös IIK!!-kauhuelokuvafestivaalin lyhytelokuvat. Festivaalin taiteellinen johtaja Antti Näyhä on koonnut taiteiden iltaa varten koosteen IIK!!-kauhulyhytelokuvakilpailun kahdeksanvuotisen historian parhaita paloja.

"Saattaapi tulla makia kattaus tästä", kuten eräs mahdollinen asiakas totesi. Onhan sentään ensimmäinen pääsiäisen jälkeinen lauantai.

Ohjelma (Muutokset mahdollisia!):

19.00 ovet auki

19.30 avajaispuhe

19.35 kauhulyhäreitä

19.50 improteatteria

20.00 Päiväunikaverit

20.40 improteatteria

20.50 August Storm

21.30 kauhulyhäreitä

22.00 improteatteria

22.15 Siistit Jätkät

23.00 kauhua / Yllätysesiintyjä

LOPPU